Zasady ochrony prywatności na 4home.pl

4home.pl dostosowujemy do Ciebie. Na podstawie Twojego zachowania na stronie używamy plików cookies w celu personalizacji jej zawartości oraz wyświetlania odpowiednich ofert i produktów. Klikając przycisk „Rozumiem”, wyrażasz zgodę na używanie plików cookies do wyświetlania ukierunkowanych reklam w sieciach reklamowych na innych stronach internetowych. Możesz dostosować personalizację i reklamy ukierunkowane w dowolnym momencie w Ustawieniach prywatności
Niniejsze strony internetowe wykorzystują pliki cookie. Więcej informacji tutaj.

Kontakt 0 Ulubione Zaloguj Koszyk

Podgląd koszyka

W celu wysyłki GRATIS, dokonaj jeszcze zakupów za 499,00 zł
Twój koszyk jest pusty…
Concept CK 5000 garnek wielofunkcyjny Concept CK 5000 garnek wielofunkcyjny
Garnek wielofunkcyjny Concept CK 5000 łączy dwa główne trendy w gotowaniu: nowoczesny i tradycyjny. Garnek  zastąpi kilka urządzeń w jednym: pełni funkcję frytkownicy, garnka parowego, garnka do gotowania ryżu, grilla i patelni. W zestawie znajduje się specjalna forma, w której upieczesz chleb, przygotujesz deser albo pasztet, a nawet kratka do gotowania na parze. Do przygotowania potraw metodą Sous Vide polecamy zgrzewarkę próżniową Concept. Spróbuj nowych metod gotowania z nowym garnkiem wielofunkcyjnym CK 5000 i urozmaić swoje posiłki. Parametry techniczne:• w pełni rozbieralny - zbiornik można myć w zmywarce• szklana pokrywa• wyjmowany zbiornik z nieprzywierającą powierzchnią teflonową • uchwyty do łatwego przenoszenia• wyświetlacz LCD podświetlany na niebiesko • 11 automatycznych programów• nóżki antypoślizgowe • akcesoria: stojak do przygotowania fondue, kratka do gotowania na parze, kosz do smażenia frytek, forma do pieczeniaCo można przygotować w garnku wielofunkcyjnym CK 5000 z pomocą 11 automatycznych programów:1. SAUTE: Przy pomocy tego programu ustawisz temperaturę w zakresie 190°C - 220°C, a czas od 5 do 120 min. Przygotuj pyszny gulasz w sosie własnym. Kurczak, cielęcina, wieprzowina, warzywa, grzyby ..., a wszystko, co musisz ugotować to makaron lub ryż jako dodatek.2. STEAMGotowanie na parze: Przy pomocy tego programu ustawisz czas w zakresie od 20 do 90 min. Warzywa pełne witamin na przystawkę albo danie główne zachwycą miłośników zdrowego odżywia.3. STEWDuszenie: Przy pomocy tego programu możesz gotować i dusić potrawy w czasie od 2 do 4 godz. Klasyczny gulasz, pieczeń z grzybami. Twoja wyobraźnia nie zna granic.4. SLOW COOK HI/LOWPowolne gotowanie: W zależności od przygotowywanych potraw wybierz jedną z dwóch temperatur HI (Wysoka) lub LOW (Niska) i nastaw czas w zakresie od 4 do 12 godz.5. FRYFrytowanie: Ustaw temperaturę pomiędzy 150°C a 190°C i czas od 1 do 30 min. Czeska klasyka: smażony ser, frytki, a może krokiety, pieczarki i filety...6. BAKEPieczenie: Wybierz program BAKE i ustaw temperaturę w zakresie 150°C i 190°C, a czas w programie pieczenia od 30 min do 4 godz. Upiecz na deser pyszne ciasto do kawy i herbaty albo własny chleb na śniadanie. W formie możesz przygotować domowy pasztet - z mięsa mielonego, bez konserwantów i stabilizatorów..., zobaczysz, że to będzie smakować inaczej!7. ROASTSmażenie: Wybierz program ROAST i ustaw temperaturę między 150°C a 180°, a czas smażenia od 30 min do 3 godz. Chrupiący smażony schabowy - co dodać?8. RICE Gotowanie ryżu: W pełni automatyczny program. Funkcja gotowania ryżu nie wymaga nastawienia temperatury ani czasu gotowania.9. SOUS VIDEZastosowanie tego programu wymaga nastawienia temperatury w zakresie 45°C do 95°C oraz czasu od 30 min do 72 godz. Niewiarygodnie miękkie i delikatne mięso pełne soku całkowicie rekompensuje nieco czasochłonne przygotowanie. Pokrój plastry mięsa, które zapakuj następnie próżniowo, używając np. zgrzewarki Concept VA 0010. Tak przygotowane woreczki umieść (w zależności od receptury) w kąpieli wodnej. Po upływie nastawionego czasu smaż mięso krótko na patelni. Poczuj ten niesamowity smak! 10. KEEP WARMUtrzymanie temperatury. Utrzymanie ciepła w garnku można ustawić w czasie od 1 do 4 godz. Już nie ma potrzeby ponownego stania w kuchni, gdy ktoś z członków rodziny spóźni się na obiad.
4,3 3
490

Concept CK 5000 garnek wielofunkcyjny

Concept CK 5000 garnek wielofunkcyjny

Opis

Garnek wielofunkcyjny Concept CK 5000 łączy dwa główne trendy w gotowaniu: nowoczesny i tradycyjny. Garnek  zastąpi kilka urządzeń w jednym: pełni funkcję frytkownicy, garnka parowego, garnka do gotowania ryżu, grilla i patelni.
 
W zestawie znajduje się specjalna forma, w której upieczesz chleb, przygotujesz deser albo pasztet, a nawet kratka do gotowania na parze. Do przygotowania potraw metodą Sous Vide polecamy zgrzewarkę próżniową Concept.
Spróbuj nowych metod gotowania z nowym garnkiem wielofunkcyjnym CK 5000 i urozmaić swoje posiłki.
 
Parametry techniczne:
• w pełni rozbieralny - zbiornik można myć w zmywarce
• szklana pokrywa
• wyjmowany zbiornik z nieprzywierającą powierzchnią teflonową
• uchwyty do łatwego przenoszenia
• wyświetlacz LCD podświetlany na niebiesko
• 11 automatycznych programów
• nóżki antypoślizgowe
• akcesoria: stojak do przygotowania fondue, kratka do gotowania na parze, kosz do smażenia frytek, forma do pieczenia
Co można przygotować w garnku wielofunkcyjnym CK 5000 z pomocą 11 automatycznych programów:
1. SAUTE:
Przy pomocy tego programu ustawisz temperaturę w zakresie 190°C - 220°C, a czas od 5 do 120 min. Przygotuj pyszny gulasz w sosie własnym. Kurczak, cielęcina, wieprzowina, warzywa, grzyby ..., a wszystko, co musisz ugotować to makaron lub ryż jako dodatek.
2. STEAM
Gotowanie na parze: Przy pomocy tego programu ustawisz czas w zakresie od 20 do 90 min. Warzywa pełne witamin na przystawkę albo danie główne zachwycą miłośników zdrowego odżywia.
3. STEW
Duszenie: Przy pomocy tego programu możesz gotować i dusić potrawy w czasie od 2 do 4 godz. Klasyczny gulasz, pieczeń z grzybami. Twoja wyobraźnia nie zna granic.
4. SLOW COOK HI/LOW
Powolne gotowanie: W zależności od przygotowywanych potraw wybierz jedną z dwóch temperatur HI (Wysoka) lub LOW (Niska) i nastaw czas w zakresie od 4 do 12 godz.
5. FRY
Frytowanie: Ustaw temperaturę pomiędzy 150°C a 190°C i czas od 1 do 30 min. Czeska klasyka: smażony ser, frytki, a może krokiety, pieczarki i filety...
6. BAKE
Pieczenie: Wybierz program BAKE i ustaw temperaturę w zakresie 150°C i 190°C, a czas w programie pieczenia od 30 min do 4 godz. Upiecz na deser pyszne ciasto do kawy i herbaty albo własny chleb na śniadanie. W formie możesz przygotować domowy pasztet - z mięsa mielonego, bez konserwantów i stabilizatorów..., zobaczysz, że to będzie smakować inaczej!
7. ROAST
Smażenie: Wybierz program ROAST i ustaw temperaturę między 150°C a 180°, a czas smażenia od 30 min do 3 godz. Chrupiący smażony schabowy - co dodać?
8. RICE
Gotowanie ryżu: W pełni automatyczny program. Funkcja gotowania ryżu nie wymaga nastawienia temperatury ani czasu gotowania.
9. SOUS VIDE
Zastosowanie tego programu wymaga nastawienia temperatury w zakresie 45°C do 95°C oraz czasu od 30 min do 72 godz. Niewiarygodnie miękkie i delikatne mięso pełne soku całkowicie rekompensuje nieco czasochłonne przygotowanie. Pokrój plastry mięsa, które zapakuj następnie próżniowo, używając np. zgrzewarki Concept VA 0010. Tak przygotowane woreczki umieść (w zależności od receptury) w kąpieli wodnej. Po upływie nastawionego czasu smaż mięso krótko na patelni. Poczuj ten niesamowity smak!
10. KEEP WARM
Utrzymanie temperatury. Utrzymanie ciepła w garnku można ustawić w czasie od 1 do 4 godz. Już nie ma potrzeby ponownego stania w kuchni, gdy ktoś z członków rodziny spóźni się na obiad.
więcej mniej

Parametry

Kolor: srebrny
Objętość: 6 l
Pobór mocy: 1500 W
Szerokość: 41 cm
Wysokość: 30 cm

Numer katalogowy:

 105393
Opinia (3) Pytania (0)
4,3
100% klientów poleca 3 Ocena
0 opinii
5
2
4
0
3
1
2
0
1
0

Ten produkt nie ma żadnych pytań

Ocena użytkowników

Wysyłając, wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów handlowych i marketingowych spółki 4Home a.s.

feedback
NEWSLETTER
WASZA OPINIA

Nie przegap naszych nowości i specjalnych ofert.

Zarejestruj się na na otrzymywanie naszego newslettera a o wszystkim dowiesz się pierwszy.

Wyraź swoją opinię!

Zamknąć