
Transport ponadgabarytowy
- Ten produkt jest zbyt duży lub ciężki, by wysłać go standardową usługą kurierską. W koszyku zaoferujemy Ci zatem specjalną usługę, która bezpiecznie dostarczy przesyłkę na wybrany przez Ciebie adres.
- Powiadomienie przez przewoźnika o dostarczeniu zamówienia przebiegnie w taki sam sposób, w jaki odbywa się w przypadku standardowych przesyłek.
Cena wysyłki od 16,99 zł
Sencor SBR 1031WH automat do pieczenia chleba
Opis
- pojemność: maks. 0,9 kg
- możliwość wyboru wielkości bochenka 450 g / 700 g / 900 g
- 1 hak do wyrabiania ciasta
- 12 gotowych programów
- 2 poziomy ustawienia stopnia upieczenia skórki chlebowej - jasna / ciemna
- podświetlony na niebiesko wyświetlacz LCD ze wskaźnikiem pozostałego czasu pieczenia
- 10-godzinowy zegar minutnik do odłożonego pieczenia w odstępach co 10 minut
- wyjmowana forma do pieczenia z powłoką nieprzywierającą oraz składanym uchwytem
- hak do wyrabiania ciasta z powłoką nieprzywierającą
- sygnał akustyczny informujący o wprowadzaniu innych składników wymagających krótszego czasu pieczenia
- 20-minutowa pamięć w przypadku przerwania dopływu prądu (automat nie przerywa pieczenia)
- utrzymanie temperatury przez 60 minut po zakończeniu pieczenia
- pokrywa z okienkiem do kontroli stanu pieczenia
- cieplnie izolowany płaszcz podwójny do utrzymania stałej temperatury podczas rośnięcia i pieczenia
- nóżki antypoślizgowe
- Pieczenie podstawowe - wyrabianie, rośnięcie i pieczenie zwykłego chleba
- Chleb francuski - wyrabianie, rośnięcie i pieczenie z dłuższym czasem rośnięcia ciasta
- Chleb pełnoziarnisty - wyrabianie, rośnięcie i pieczenie chleba pełnoziarnistego
- Chleb tostowy
- Szybkie pieczenie - wyrabianie, rośnięcie i pieczenie chleba za pomocą sody lub proszku do pieczenia - chleb jest zazwyczaj mniejszy i ma bardziej zwartą strukturę
- Wygniatanie
- Słodkichleb - wyrabianie, rośnięcie i pieczenie słodkiego chleba do pieczenia słodkiego i chrupiącego chleba
- Chleb jogurtowy
- Ciasto - wyrabianie i rośnięcie, bez pieczenia (do pieczenia rogalików, bułek, pizzy, itp.)
- Dżem - gotowanie dżemów i marmolad
- Ciasto - wyrabianie, rośnięcie i pieczenie (za pomocą sody lub proszku do pieczenia)
- Pieczenie - tylko funkcja pieczenia
- przepisy
- pojemnik do odmierzania
- łyżka do odmierzania
- haczyk do wyjęcia chleba z haku
Parametry
Długość całkowita przewodu: | 1 m |
Głębokość: | 28 cm |
Ilość programów: | 12 |
Pobór mocy: | 580 W |
Szerokość: | 27,6 cm |
Waga: | 4,2 kg |
Wysokość: | 32 cm |